Waarom je beter de iPhone 14 kan overslaan, en moet gaan voor de iPhone 15

Ieder jaar opnieuw komt Apple weer met de nieuwste iPhone. De ene keer zijn er grote veranderingen, en de andere keer niet. Maar deze keer kan je een heleboel veranderingen verwachten die je eigenlijk niet wil missen. Dus sla de iPhone 14 maar over en ga voor de iPhone 15 als nieuw Apple toestel. 

Koop jij een iPhone 15 zakelijk? Dan is dit misschien wel een deal voor jou. Klik op de link voor meer informatie. 

De nieuwe features van de iPhone 15 

Wij zetten voor jou de nieuwste features van de iPhone op een rij. Er kunnen ook geruchten tussen zitten die toch op het laatste moment zijn afgevallen. Maar dit zijn de grootste veranderingen waar we nu al over weten:

Always on-scherm naar alle iPhone modellen 

Vorig jaar kon je al van de nieuwe feature gebruik maken: Het always on-scherm. Maar dit was alleen weggelegd voor de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Inmiddels hebben ze dit in alle iPhones geïntrigeerd. Dit vergroot het gebruiksgemak van je iPhone 15 gelijk. Je kan veel makkelijker notificaties zien en lezen. Zelfs als je telefoon in slaapstand staat zie je bijvoorbeeld hoe laat het is, en kan je verschillende andere notificaties aanzetten. Denk aan het weer, apps en meer. 

Dunnere randen bij de nieuwe iPhone 

Wat erg tegenviel bij de laatste iPhone waren de dikke randen om het scherm heen. Veel van je scherm ging hierdoor verloren. Dit was erg zonde en zelfs Apple liefhebbers waren hier niet over te spreken. Juist omdat telefoons als Samsung bijna geen randen meer handen rondom hun schermen. 

Dit moest dus veranderd worden bij de nieuwste iPhone 15. En dit is gebeurt! Zo zal er een flinterdunne rand te zien zijn waardoor je nog meer scherm hebt. 

Dynamic Island bij alle iPhones beschikbaar 

Yes! Een supermooie feature van de afgelopen iPhone 14 Pro Max was het Dynamic Island, en nu wordt hij beschikbaar voor alle iPhone 14 modellen. Met het Dynamic Island komen belangrijke gebeurtenissen gelijk binnen in een balk boven in je scherm. Bijvoorbeeld wanneer je gebeld wordt zie je wie je belt, Voor alle opties die het Dynamic Island met zich meebrengt kan je het beste deze video bekijken.

Een 120 Hertz-scherm voor de Iphone 15

Tegenwoordig willen we niet alleen bellen en app’en met onze telefoon. Nee, we willen ook kunnen streamen en zelfs gamen. Hierdoor moet niet alleen de processor sneller worden, maar ook het scherm. DE nieuwste iPhone krijgt een 120 Hertz scherm. Dit betekent dat hij iedere seconden de pixels 120 keer ververst. Bij de iPhone 14 was dit nog maar 60 keer. Een verdubbeling dus van het aantal. 

De periscoopcamera bij de iPhone 15 Pro 

Eindelijk is het zover. Wat hebben ze bij Apple er lang over gedaan om de techniek van Samsung te evenaren. Zo komt er een periscoopcamera bij de iPhone 15 Pro. Dit betekent dat je tot 10x kan zoomen. De kwaliteit van de foto’s zullen niet minder worden, wat echt een enorme verbetering is ten opzichte van de vorige iPhones. 

Volgende

Wat kost een badkamer verbouwing?

Vorige

7+ uur slaap krijgen lastig? Deze vitamine kan helpen 

laatste van Blog