Mobicep: Vermogen, Vrouw, Auto’s en meer dat je wil weten

yellow sports car on top gray road

Ben jij benieuwd naar het vermogen van Mo Bicep, ook wel Mohamed Lemhadi? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze youtuber en ondernemer is zeer vermogend, hoeveel geld hij heeft? Dat vind je hier!

Er zijn steeds meer youtubers die bakken met geld verdienen. Vaak verdienen ze al dat geld niet alleen met Youtube, maar vaker nog met advertentie-inkomsten. Nu zal Mo Bicep hier vast wel wat geld aan verdienen. Maar voor Mohamed is er één ding waar hij zijn vermogen mee maakt, en dat zijn de eigen fitness supplementen. Zijn bekendheid als youtuber en fitfluencer was natuurlijk de uitgelezen kans om zijn business op te zetten. En dat deed hij met veel succes.

Het vermogen van Mo Bicep 

Laten we beginnen met het vermogen van Mo Bicep. Uit berekeningen en verschillende informatiebronnen komt een vermogen naar voren van 3,1 miljoen euro. Dit zijn de inkomsten die hij heeft gehaald uit de verkoop van shakes en fitnessproducten. MB nutrition is zijn brandname (Mo Bicep Nutrition) en hiermee haalt hij vooral onder je jongere sporters hoge verkoopcijfers. 

Maar ook haalt hij nog inkomsten uit sidejobs. Zo heeft hij een Instagramaccount met bijna 800.000 volgers. Hier zie je regelmatig dat hij bepaalde producten adverteert. Deze inkomsten kan je onder brengen in influencer samenwerkingen. Daarnaast heeft hij sinds kort ook zijn eigen kledinglijn gelanceerd. Deze lijn heet Donza, en hiermee brengt hij vooral trainingspakken op de markt. 

De auto’s van Mo Bicep op een rij 

Mohamed staat onder andere bekend om zijn auto’s. Zo loopt hij er graag mee te koop en dat is niet gek wanneer je een parkeergarage hebt als bij GTA. Hij spuit al z’n auto’s in het brons en doet hiermee denken aan Joel Beukers die zijn bolides in de kleur goud laat spuiten. We zetten de auto’s van Mohamed op een rij met daarbij natuurlijk de waardes: 

  • Lamborghini Urus                                          € 339.442
  • Rolls Royce Dawn                                          € 265.345
  • Lamborghini Aventendor SVJ Roadster        € 661.478
  • Rolls Royce Cullinan Novitec                         € 631.500
  • Mercedes AMG C63                                       € 124.103
  • Volkswagen Golf                                            € 56.007

Zoals je ziet heeft hij nog flink wat auto’s staan. De duurste is momenteel zijn Lamborghini Aventrendor SVJ Roadster. Die hij kocht nadat Dave Roelvink zijn Lamborghini Huricáne in de prak had gereden. De Aventendor Roadster is de duurste cabrio op de markt van dit moment. Wat ook leuk is, Mo Bicep heeft nog steeds de eerste auto die hij kocht in bezit. Dit is de Volkswagen Golf. In deze video in 2020 onthuld Mo Bicep de Rolls Royce Cullinan Novitec die hij heeft gekocht.  

Wie is Mo Bicep? 

In 1990 werd Mo Bicep geborden in Breda. Zijn vader is als Marokkaanse gastarbeider naar Nederland gekomen. Mo Bicep is echt een selfmade man. Zo maakte hij in 2012 een video waarin hij een lichaamstransformatie maakte. Dit documenteerde hij en deelde hij onder andere op Youtube. Deze video ging viral en vanaf dat moment werd Mo Bicep bekend als fitfluenceer.  

Niet kort daarna startte hij ook met zijn eigen supplementen lijn voor tijdens het sporten. Toen al kon je zien dat hij wist waar de euro’s lagen. Via video’s op youtube en Instagram deelde hij zijn leven. Zo liet hij zien hoeveel hij sportte maar ook welke auto’s hij reed. Dit werden natuurlijk steeds luxere auto’s, waardoor hij als ondernemer meer en meer ging opvallen. 

Inmiddels is hij al meer dan 7 maanden gestopt met het plaatsen van Youtubevideo’s. Het lijkt er dan ook op dat hij deze wijze van commercie opzij heeft gezet. Joel Beukers is zijn grootste cocurrent als het gaat om fitfluencers met ook nog een bedrijf in supplementen. 

Leuk om te weten over Mo Bicep 

Mo Bicep en zijn vrouw hebben in totaal 3 kinderen. Deze kinderen komen regelmatig op zijn Instagram. De vrouw van Mo Bicep komt vrijwel nooit in beeld. Of dit komt doordat ze islamitisch zijn of omdat zij gewoon niet in de media wil komen is niet duidelijk. 

In 2020 kam Mo Bicep groot in het nieuws. Dit kwam niet door zichzelf, maar vooral door zijn vriend: Dave Roelvink. Zo reed Dave zijn Lamborghini volledig in de prak en werd deze auto total-loss verklaard. 

Ook kwam Mo Bicep zelf recent negatief in het nieuws. De autoriteit consument en markt maakte namelijk bekend dat hij veel volgers en likes had gekocht. Dit is in Nederland op grote schaal verboden. 

Welke producten verkoopt Mo Bicep? 

Omdat je misschien benieuwd bent waar Mo Bicep al zijn inkomsten aan over heeft gehouden hebben wij 3 van zijn producten op een rij gezet. 

Duurste pakket: Bulk pakket: € 120,80

Duurste Pre-Workout: € 29,95

Het is misschien nog leuk om wat te vertellen over zijn kledinglijn: Donza. Want hoeveel kost nu eigenlijk zo’n trainingspak? 

Een trainingspak kost al gauw richting de 100 euro. Daarnaast heeft hij ook shirts uitgebracht en hoodies. Je betaalt € 25 voor zowel een hoodie als een t-shirt. 

Mo Bicep bracht trouwens ook nog een koekboek uit: ‘’koken met Mo Bicep’’. Wat de inkomsten hieruit zijn is onbekend. Wat supplementen betreft denken wij dat Mo Bicep goede zakendoet en niet te veel vraagt voor zijn producten. Zijn Con-collega: Joel Beukers vraagt voor zijn grootste pakket: het Powerlift Pakket namelijk maar liefst € 267,-. Wil je met Joel Beukers zelf trainen betaal je zelfs € 10.000,- 

Dit verdient Mo Bicep per maand?

Het is lastig om precies in cijfers uit te drukken wat Mo Bicep per maand verdient. Dit komt vooral omdat hij zijn vermogen haalt uit veel verschillende producten en diensten, maar ook advertentie-inkomsten. Het vermogen wat hij heeft aan auto’s en woning bedraagt meer dan 3,1 miljoen. Maar zijn inkomsten uit MB nutrition is zo’n 3 miljoen per jaar. Dit komt uit op zo’n 250.000 per maand. Dit mag je dus zijn maandsalaris noemen. 

Mo Bicep is een echte ondernemer en heeft een bedrijf vanuit niets opgebouwd. Dat is erg knap te noemen, vooral met zulke cijfers. 

Volgende

Puistje op je lip: dit is wat je er tegen kan doen

Vorige

Samen douchen?

laatste van Blog