Waarom kiezen voor een iPhone 15 Pro Max in plaats van een iPhone 15?

Benieuwd waarom je beter voor de nieuwe iPhone 15 Pro Max kan kiezen? Wij geven je 5 redenen om de iPhone 15 uit je hoofd te zetten en voor de meest geavanceerde iPhone aller tijden te gaan. 

De iPhone 15 zal het begin van deze herfst uitkomen. Dat is geen grote verassing, maar wanneer precies is nog wel een kleine verassing. Bij de iPhone hebben ze de afgelopen jaren gekozen voor verschillende modellen. De goedkoopste en meeste ‘’simpele’’ versie is de iPhone 15, de meest geavanceerde versie is de Iphone 15 Pro Max. Wij vertellen je in dit artikel waarom je beter voor de Pro Max kan kiezen in plaats van de gewone iPhone 15. 

De A17-chip 

Ieder jaar halen ze hetzelfde trucje opnieuw uit bij de iPhone en de verwachting is dat ze ook dit jaar met de iPhone 15 dit ook gaan doen. De oude chip uit de Pro Max versie in de iPhone 15 zetten. Alleen de iPhone 15 Pro Max wordt voorzien van een nieuwe A17-chip. Deze chip is tot wel 30% verbeterd ten opzichte van de vorige chip. Dit betekent dat hij efficiënter is waardoor hij beter met de batterij zal omgaan. Je batterijduur zal dus verlengd worden. 

Verschillende kleuren 

De iPhone Pro Max heeft vaak niet dezelfde kleuren als de gewone iPhone. Maar dit jaar gaan ze daar verandering in brengen. Zo kan je waarschijnlijk gaan kiezen tussen 15 verschillende kleuren ook voor de iPhone Pro Max. Dus vind jij kleuren erg belangrijk, dan kan je de iPhone 15 pro kleuren welke je maar wil. Wij zijn erg benieuwd naar de kleuren die gaan komen. 

Betere camera 

Dit is de reden dat veel fotografen kiezen voor de iPhone Pro Max. Want naast hun spiegelreflexcamera, of compact camera hebben ze altijd een extra camera bij de hand. Want de camera van de iPhone 15 Pro Max is stukken beter dan welke telefooncamera dan ook. Zo heeft hij dit jaar een vernieuwde periscopische lens. Met deze lens kan je tot wel 3x verder inzoomen dan voorheen. Precies wat je als fotograaf nodig hebt dus! 

Titanium behuizing 

Ze doen er alles aan om de IPhone 15 Pro Max te onderscheiden van de iPhone 15. Zo ook gaan ze de behuizing aanpassen, dit wordt een kras- en roestbestendige behuizing van titanium. Dit maakt ook dat hij stukken lichter is dan de iPhones hiervoor. Ze hebben de behuizing overgenomen van de Apple Watch Ultra

Verbeterd scherm 

Als laatste wat gaat veranderen is het scherm van de iPhone Pro Max ten opzichte van de gewone iPhone. Zo zullen ze de features als het always-on scherm en Pro Motion blijven gebruiken. Maar er komt een nieuw onderdeel en dat is de StandBy functie. Deze zorgt ervoor dat je belangrijke informatie nog steeds kan blijven zien. Dit kan je zelf instellen en afstellen hoe je maar wil. Hou je van voetbal? Dan kan je de voetbalstanden instellen en deze worden zo altijd weergegeven, ook als je de telefoon niet in gebruik hebt. 

Volgende

Wat worden deze herfst de trends in mannenmode?

Vorige

Zelf een moderne koffietafel maken

laatste van Blog