Ronnie Flex: Vriendin, vermogen, kosten om te boeken en meer

Wil je meer weten over het vermogen van Ronnie Flex? Of ben je benieuwd hoeveel hij kost voor een optreden of wie zijn vriendin op dit moment is? Dan is dit het artikel dat je moet gaan lezen. 

In 1992 werd Ronnie Flex geboren in Capelle aan de Ijssel. Het mocht bij de geboorte eigenlijk al duidelijk zijn dat hij iets in de muziek zou gaan doen. Zijn vader is namelijk producer en muzikant. In zijn eigen pubertijd begon hij hier ook mee te experimenteren. Zo knutselde hij zijn eigen beats en begon hij met rappen. Na de middelbare school stroomde hij in op de popacademie. Ronnie Flex wilde zeker niet achter de schermen blijven, maar bekend worden als rapper en timmerde dus al snel aan de weg. 

Hoe Ronnie Flex doorbrak: ‘Drank en Drugs’. 

Producer Boaz leerde hij in zijn studietijd kennen en het bleek een gouden combinatie. Zo mocht hij optreden met Yellow Claw en brengt hij bij Top Notch in 2014 zijn eerste album uit. Het valt veel rappers op dat deze jonge rapper snel furore maakt. In 2015 sluit de rapper zich aan bij het New Wave collectief. Dit samen met Lil Kleine en onder andere Jonna Fraser. Niet per direct met een aparte levensstijl viel Ronnie Flex op, maar door het nummer ‘Drank en Drugs’ dat hij met Lil Kleine opnam. Vanaf hier staat hij tot op de dag van vandaag op de grootste festivals en weet hij iedereen aan het dansen te maken met zijn up tempo rap/R&B muziek. 

Dit zijn de exen van Ronnie Flex 

Ronnie Flex heeft natuurlijk wilde jaren gekend. Dit geeft hij in verschillende interviews aan. Vooral toen hij net bekend werd waren er veel dames die wel iets van hem wilden. Tot Famke Louise op zijn pad kwam. 

Famke Louise

Inmiddels is het alweer een tijd geleden dat Famke Louise en Ronnie Flex een relatie hadden. Het was een opvallend koppel, vooral omdat ze heel lang bleven ontkennen. Maar uiteindelijk kwamen ze toch naar buiten als een koppel. Ze maakten samen een aantal lekkere deuntjes en waren kortstondig helemaal in love. Maar na een jaar bleek het toch geen gelukkig huwelijk te zijn. Muziek bleven ze natuurlijk nog steeds maken, maar niet meer met elkaar. 

DJ Wef 

Ronnie Flex heeft een kindje samen met DJ Wef. Ze hebben nooit officieel een relatie gehad, maar toch hebben ze samen een kindje gekregen. Je kan dus wel spreken van een intieme relatie tussen de twee. Hun dochtertje Nori wordt meermaals in nummers van Ronnie Flex genoemd. Ze zijn op erg goede voet samen, maar hebben geen relatie meer. 

Demi de Boer 

De laatste vriendin van Ronnie Flex is Demi de Boer. Zij is bekend als de dochter van de oud-topvoetballer Ronald de Boer. Ze hebben drie jaar lang een relatie gehad, en kregen ook samen een kindje. Remi heet het kindje dat ze hebben gekregen. Hun relatie werd behoorlijk op de proef gesteld toen de kleine werd geboren. Hierdoor heeft de relatie dan ook geen standgehouden. In december 2022 besloten de twee om uit elkaar te gaan. 

Op dit moment heeft Ronnie Flex geen vriendin. Hij focust zich op zijn muziek en zijn kinderen. Ronnie Flex geeft aan wel weer open te staan voor een relatie.  

Wat kost Ronnie Flex om te boeken 

We staan tegenwoordig versteld over wat artiesten wel niet kunnen verdienen. In een paar jaar tijd zijn de bedragen significant gestegen. Zo spreekt rapper: Kraantje Pappie over zijn eerste dagen als rapper. Hij verdiende per show iets meer dan duizend euro dat hij ook nog moest delen met zijn hele team. Hierdoor deden ze soms wel 3 tot 4 shows per avond. Maar inmiddels zijn de prijzen dus flink gestegen. Natuurlijk hangt het af van de artiest. Maar Ronnie Flex mag behoorlijk wat kosten. De richtprijs voor een optreden van een half vuur voor Ronnie Flex is 19.000 euro. Je kan hem online gewoon boeken. 

Natuurlijk moet je na een boeking altijd afwachten of het akkoord is en of de desbetreffende artiest op kan treden. 

Vermogen van Ronnie Flex 

Hoeveel Ronnie Flex verdient voor een optreden kan je hierboven dus lezen. Maar Ronnie wordt ook regelmatig gevraagd voor reclames. Zo snabbelt hij wat bij voor Dubbelfris en Tele2. Hiervoor heeft Ronnie zeker wat extra’s bij kunnen verdienen. Ook verdient hij geld met al z’n optredens, spotify- en youtubestreams. 

Toch is het bij Ronnie Flex lastig om te bepalen hoeveel geld hij verdient. Wij verwachten dat hij zo’n 2 tot 3 miljoen euro waard is op dit moment. Hij heeft geen jaarcijfers die online bekend zijn. Maar men gaat ervanuit dat deze boven een half miljoen per jaar liggen. Sinds 2016 is Ronnie bekend en maakt hij hit na hit. Ook een hit zoals ‘blijf bij mij’ met Maan leverde hem veel geld en royals op. 

Het huis van Ronnie Flex 

Ronnie Flex heeft in 2017 een woning gekocht in Capelle aan de IJssel. Dit was een vrijstaande villa van een half miljoen. Het is onbekend of hij hier nog steeds woont. Recent is Ronnie Flex overvallen en sindsdien is er veel minder informatie bekend over de woonplaats van Ronnie. Dit heeft natuurlijk te maken met dat ze er alles aan willen doen om ervoor te zorgen dat dergelijke voorvallen niet meer gebeuren. 

De auto van Ronnie Flex 

Autotune is erg bekend bij Ronnie Flex, maar een auto niet echt. Want Ronnie heeft pas sinds 2022 zijn rijbewijs. Op tv was te volgen hoe hij zijn rijlessen deed. Op het internet is niets te vinden over de auto van Ronnie Flex. Hij loopt er dan ook niet graag mee te koop. Maar toch is Ronnie Flex regelmatig te vinden in de auto op Youtube. Zo stapte hij bij Andy in de auto, en zat hij ook bij Gio in de auto. Ronnie Flex is misschien rijk, maar schept hier 

Volgende

Antoon: vriendin, vermogen, leeftijd en kosten om te boeken

Vorige

Grootste leger ter wereld

laatste van Blog