Antoon: vriendin, vermogen, leeftijd en kosten om te boeken

Ons land kent natuurlijk heel wat bekende popsterren. Nu zijn er alleen maar weinig artiesten zo bekend geworden in korte tijd als Antoon. Door zijn charisma en zijn prachtige stem weet hij ieder concert weer duizenden kaartjes te verkopen. Hoewel zijn muziek vooral gericht is op Nederlandse jongeren zijn er ook steeds meer ouderen die zijn muziek horen, bijvoorbeeld door de radio.

Als je altijd al eens een kijkje hebt willen krijgen in het leven van Antoon dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben het namelijk makkelijk voor je gemaakt door dé belangrijkste informatie over deze bekende popster voor jou op een rijtje te zetten. Door dit goed door te lezen leer je Antoon pas écht kennen!

De jeugd van Antoon

Net als bij veel andere artiesten is het ook bij Antoon zo dat hij al op jonge leeftijd interesse had in de muziekwereld. Valentijn Verkerk, wat eigenlijk de echte naam is van Antoon, groeide op in de Noord-Hollandse plaats Midwoud en is geboren op 11 februari 2002. Dat maakt hem in 2024 alweer 22 jaar. Anyways, op een gegeven moment ging hij naar de middelbare school, om vervolgens op vijftienjarige leeftijd een vroegtijdig einde aan zijn vwo te maken. De reden? Hij mocht als jongste student ooi aan de Herman Brood Academie beginnen. Tijdens zijn periode op de Herman Brood Academie heeft hij de rapper Big2 van The Opposites leren kennen. Samen met hem is hij de studio ingedoken om aan de slag te gaan met het maken van muziek.

Antoon werd pas echt bekend nadat hij met zijn single Hyperventilatie viraal ging op TikTok. Dit nummer werd later een platina-hit. Zijn nieuwe stijl werd steeds bekender onder het groter publiek. Hij heeft nummers geschreven en geproduceerd met artiesten als Maan, Paul Sinha en Kris Kross Amsterdam. Zijn eerste album was De nacht is van ons. Dit album belande gelijk in alle mogelijke hitlijsten in Nederland. Later bracht Antoon in maart 2022 de EP Hallo uit. Ook deze werd weer een groot succes.

Liefde en relaties van Antoon

Terwijl Antoon een opkomende ster is in de muziekindustrie, ervaart hij ook de ups en downs in zijn liefdesleven. Hij heeft tot het einde van 2021 een relatie gehad met zijn vriendin Emma. De relatie van het stel is liep alleen niet altijd even goed, ondanks het feit dat ze vaak gezien werd terwijl ze Antoon aanmoedig de zijn optredens en evenementen. De relatie is op een gegeven moment dan ook op de klippen gelopen. Op dit moment heeft Antoon een relatie met de bekende Influencer Carmen Visser. Deze prachtige dame is werkzaam als model en reist heel de wereld over voor haar werk. Wel volgt ze op dit moment nog haar International Business Administration opleiding, iets wat ze moet combineren met haar normale leven. De twee lijken het op basis van hun social media posts erg naar hun zin te hebben.

Vermogen en succes

Antoon zijn passie voor muziek, in combinatie met zijn ongekende talent, heeft de weg vrijgemaakt voor aanzienlijk financieel succes. Niet voor niets is het hem gelukt om op zeer jonge leeftijd al een mooie carrière op te bouwen. Hoewel zijn inkomsten uit de verkoop van platen, concerten en sponsorovereenkomsten niet geheel bekend zijn is de kans groot dat hij het goed voor elkaar heeft. Zo wordt hij vaak gespot in de duurste kleding en draagt hij met regelmaat luxe horloges tijdens zijn shows. Naarmate hij nog bekender wordt zal ook zijn vermogen verder toenemen. Het is op dit moment niet bekend of hij van plan is om ook iets voor zichzelf op te zetten of dat hij zich blijft richten op de wereld van de muziek.

Het boeken van een show

Mocht je nu zelf overwegen om Antoon te boeken voor een speciaal evenement dan is dat natuurlijk altijd mogelijk Hoewel de kosten om Antoon te boeken kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals het soort evenement, de locatie en de duur van het event kun je altijd contact opnemen met zijn managementteam over de beschikbaarheid en prijzen. Zij kunnen u voorzien van de nodige details om de muziek van Antoon naar jouw evenement te brengen. Als we een beetje onderzoek doen dan zien we dat de kosten voor een show uiteenlopen tussen de € 15.000 en € 25.000. Dit is exclusief BTW en exclusief muziekrechten. Het spreekt voor zich dat dit slechts een indicatie is. Voor de precieze prijzen zal je altijd contact op moeten nemen met zijn team.  

De stijl van zijn muziek

Als je luistert naar de muziek van Antoon dan merk je dat hij oprechte emotie in zijn nummers weer te verwerken. Dit is dan ook de reden dat hij luisteraars van alle leeftijden weet te verzamelen. Ondanks zijn jeugd toont Antoon diepgang in zijn zangkunsten die zijn leeftijd te boven gaat. Keer op keer boeit hij het publiek met zijn optredens vol passie en energie. Antoons muzikale stijl kan het beste worden omschreven als een mix tussen pop en soul, met invloeden uit verschillende genres. Het is trouwens niet altijd koek en ei, want veel liedjes muzikale reis vol emotie. Denk maar eens aan ‘Onweer’ dat gaat over zijn overleden moeder. Maar goed, luister zeker eens een paar liedjes op Spotify als je hem nog nooit hebt horen zingen. Hieronder hebben wel alvast een voorbeeld voor je neergezet.

Antoon – dé meest belovende zanger van Nederland

Het is niet zo gek dat er in Nederland zoveel fans te vinden zijn van Antoon. Deze jongen is voor veel dames en jongens een waar idool. Via internet kan je op de hoogte blijven van de concerten die hij van plan is om te geven. Als je houdt van de nieuwste pop-muziek dan is het echt een aanrader. Je zal er alleen wel snel bij moeten zijn. Je bent namelijk niet de enige die een kaartje probeert te bemachtigen. Gelukkig is het wachten in de rij altijd gezellig, al helemaal met zo’n vaste groep fans!

Volgende

Tobias Camman: Leeftijd, Vriend(in), Familie, Kookboek en meer

Vorige

Ronnie Flex: Vriendin, vermogen, kosten om te boeken en meer

laatste van Blog