Luxe auto rijden met de keuze voor private lease 

black bmw m 3 coupe on road during daytime

Is het jouw droom om ooit een BMW, Mercedes-Benz of bijvoorbeeld Polestar op de oprit van je woning te hebben staan? In plaats van een dergelijke auto te kopen, kun je deze ook leasen. Het aantal aanbieders van leasecontracten nam de afgelopen jaren fors toe. Via een partij als Autonomer kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken. Let hierbij niet alleen op de prijs voor jouw favoriete auto, maar bijvoorbeeld ook op de geboden service en de ervaringen van andere consumenten. Bij een defect aan je BMW of Mercedes-Benz wil je snel geholpen worden door de leasemaatschappij. 

De keuze voor private lease boven het eenmalig investeren in een luxe auto biedt verschillende voordelen. Het behoud van je spaargeld is daar het beste voorbeeld van. Niet alleen heb je het budget momenteel mogelijk niet om een dergelijke auto te kunnen bestellen; ook geef je dit vermogen wellicht liever uit aan andere dingen. In dit artikel lees je meer over de voordelen van private lease voor particulieren. 

Voordelen van het private leasen van een auto 

Private lease biedt je veel zekerheid. Voor een vast bedrag per maand kun je jouw auto in beginsel onbeperkt gebruiken. Je hebt hierbij geen omkijken naar verzekeringen, naar de te betalen belastingen en naar het onderhoud van de auto. Dit regelt de leasemaatschappij voor je. Bij het afsluiten van het leasecontract geef je aan hoeveel kilometers je jaarlijks met de auto wilt kunnen rijden. Schat dit liever iets te ruim dan te krap in. Overschrijd je het vooraf opgegeven aantal kilometers? In dat geval betaal je na deze grens per kilometer een aanvullende vergoeding. Dat wil je voorkomen! Niet onbelangrijk, bij een leasecontract rijd je vaak in een relatief nieuw voertuig. Je hoeft niet te kiezen voor een occasion van vijf tot tien jaar oud. 

Tip: kijk eens naar de subsidie die geboden wordt voor nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Ook bij het private leasen van zo’n auto kun je aanspraak maken op deze subsidie. 

Verschillende aanbieders van private lease vergelijken 

Eerder las je al dat je online verschillende aanbieders van private lease met elkaar kunt vergelijken. Let hierbij niet alleen op het bedrag dat je maandelijks betaalt, maar kijk ook naar het eigen risico. Dit kan per aanbieder verschillen. Leg tot slot altijd de voorwaarden naast elkaar. Wordt bijvoorbeeld een mogelijkheid geboden om schadevrije jaren op te bouwen? 

Volgende

De Meest Gebruikte Social Media Onder Jongeren

Vorige

Alles wat je moet weten over roulette in het online casino

laatste van Blog