Canvasfoto’s: de perfecte decoratie voor je interieur

Als je gaat verhuizen of gewoon eens je interieur wilt opfrissen, is het vinden van de perfecte decoratie altijd de grootste uitdaging. Je wilt iets unieks, persoonlijks en iets dat tijdloos is. Je wilt dat jouw huis ook echt aanvoelt als jouw huis. Een ruimte waar jij jezelf herkent en waar je mooiste herinneringen hebben plaatsgevonden. En natuurlijk is het ook heerlijk om terug te blikken op al die mooie momenten. Maar gewoon saaie fotolijstjes zijn nou niet per se onderdeel van jouw droominterieur. Jij wil iets spannends, iets dat gelijk de aandacht trekt als je binnenkomt. Jij wilt een creatief foto canvas maken. Dit is de perfecte manier om je interieur een boost te geven en je mooiste herinneringen altijd in zicht te hebben. 

Hoe maak je jouw canvas een eyecatcher? 

Dit begint natuurlijk met het kiezen van de mooiste foto’s. Dit zijn foto’s die een speciale betekenis hebben, foto’s van je geliefden en foto’s waar je altijd blij van wordt. Dit soort foto’s moeten op jouw canvas staan, zo zorg je dat je altijd met een gelukkig hart naar je canvas kijkt. Denk ook na over de afmeting. Wil je grote canvassen met één foto per stuk? Of maak je er een collage van met meerdere foto’s? Je kunt ook een muur gebruiken als fotomuur met allerlei canvassen in verschillende soorten en maten. In principe is alles mogelijk, het hangt allemaal af van wat jij mooi vindt en wat je graag in jouw interieur wilt. Denk ook na over kleuren. Het is mooi als alle foto’s eenzelfde soort kleurstelling hebben. Zo creëer je een mooi geheel en dit straalt rust uit op het doek. 

Hoe ziet jouw canvas eruit in huis? 

Ook wat betreft de plaatsing van je canvas heb je eindeloze mogelijkheden. Je kunt deze ophangen aan de muur of je plaatst ‘m op een tafel tegen de muur. Het is ook leuk om ze in een soort buffetkast te zetten, als je een kleiner canvas hebt. Het is wel leuk om je canvas te plaatsen op een plek waar je deze vaak ziet. Je doet natuurlijk al die moeite om een mooi canvas te maken, zodat je er ook echt van kan genieten. Kies voor een plek waar het licht mooi valt zodat jouw canvas in een natuurlijke spotlight staat. Tip: veeg je canvas af en toe af met een droge doek. Water is absoluut niet gewenst bij zo’n canvas. 

Volgende

De beste online casinobonussen in Nederland

Vorige

Dit is waarom steeds meer mensen overstappen van leaseauto naar e-bike

laatste van Blog