Zo voorzie je het interieur in huis van comfort en gemak 

white and black wooden table with chairs

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw interieur van het nodige comfort en gemak kunt voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van verschillende slimme apparaten, waarmee je een woning omtovert tot smart home. De slimme lampen en thermostaat bedien je eenvoudig via de apps op je telefoon. Datzelfde geldt voor de vaatwasser, die je nog snel inschakelt als je aan het eind van de avond al op bed ligt. Of denk aan de oven, die je laat voorverwarmen als je bezig bent met de laatste taken op je werkkamer. Er is meer mogelijk bij het verbeteren van het comfort en gemak in huis. Denk ook eens aan een stoel bestellen bij Meubelzorg. Van een sta op stoel of relaxstoel profiteer je niet alleen als je al wat ouder bent; ook daarvoor heb je er profijt van. In dit artikel lees je er meer over. 

Plof aan het eind van de werkdag neer in je relaxstoel 

Na een lange dag te hebben gewerkt is er niets fijner dan neerploffen op de bank of een relaxfauteuil. Het comfort van deze relaxfauteuils kent verschillende vormen. Niet alleen heb je de mogelijkheid je stoel te laten voorzien van een kantelbare rugleuning en voetensteun. Ook bieden deze stoelen je veel ondersteuning in de rug en onder je zitvlak. Op deze manier worden verschillende lichamelijke klachten tegengegaan. Niets is vervelender dan een stijve, pijnlijke rug als je nog een lange dag of nacht voor de boeg hebt. 

Relaxstoelen op maat laten produceren 

Bij het bestellen van deze relaxstoelen heb je de keuze uit tal van verschillende modellen. Denk aan het onderscheid dat gemaakt wordt tussen stoelen met een draaiplateau, vaste stoelen en modellen op wieltjes. Daarbij hebben sommige varianten een open zijkant, terwijl de armleuning bij andere stoelen gesloten is. De diversiteit aan opties en de mogelijkheid om de stoel op maat samen te stellen maakt dat deze straks naadloos aansluit bij je bestaande interieur. 

Bedien apparaten voortaan met je stem 

Eerder werd de mogelijkheid al genoemd om een woning tot een smart home te maken. Je kunt daar spraakbesturing aan toevoegen met een slimme assistent in huis. Zo kun je los van je telefoon, vanaf de bank of je relaxfauteuil de verlichting, de gordijnen en bijvoorbeeld het geluidssysteem in huis bedienen. Er zijn tegenwoordig tal van slimme assistenten om uit te kiezen, zoals Amazon Alexa, Siri van Apple en Google Home. 

Volgende

Deze hobby’s zijn mateloos populair onder mannen

Vorige

Het geheim achter het kiezen van het perfecte behang

laatste van Blog