/

Wat zijn trendy mannenkapsels anno 2023?

Mannen zijn tegenwoordig steeds meer bezig met hun uiterlijk en haarstijl. Het kiezen van een trendy kapsel is niet langer alleen voor vrouwen. Ook mannen willen er goed uitzien en met de laatste trends meegaan. In dit artikel zullen we enkele van de trendy mannenkapsels bespreken die populair zijn in 2023. Van klassieke snitten tot gedurfde en moderne stijlen, we zullen een breed scala aan opties verkennen die mannen kunnen overwegen om er stijlvol uit te zien.

Klassieke herensnit

Een klassieke herensnit is tijdloos en elegant. Dit kapsel is perfect voor mannen die een verzorgde en professionele uitstraling willen behouden. Het haar aan de zijkanten en achterkant wordt kort geknipt, terwijl de bovenkant langer blijft. Dit zorgt voor een nette en formele look die geschikt is voor elke gelegenheid.

Moderne pompadour

De moderne pompadour is een gedurfde en stijlvolle keuze voor mannen die graag de aandacht trekken. Dit kapsel kenmerkt zich door het volumineuze haar bovenop het hoofd, dat naar achteren wordt gekamd. De zijkanten worden korter gehouden voor een scherp contrast. De moderne pompadour is perfect voor mannen met dik haar en een zelfverzekerde uitstraling.

Buzz cut met textuur

Een buzz cut is een extreem kort kapsel waarbij het haar gelijkmatig wordt geschoren. In 2023 wordt de buzz cut echter geüpdatet met textuur. In plaats van een eenvoudige, uniforme snit, wordt er textuur toegevoegd aan het haar voor een speelsere uitstraling. Dit kapsel is perfect voor mannen die graag een stoere en minimalistische look willen.

Opgeschoren zijkanten

Opgeschoren zijkanten zijn al enkele jaren populair en blijven trendy in 2023. Dit kapsel kenmerkt zich door het kort scheren van de zijkanten en het achterhoofd, terwijl het haar bovenop langer blijft. Het contrast tussen de opgeschoren zijkanten en het langere haar bovenop zorgt voor een edgy en moderne uitstraling.

Lange lokken met baard

Voor mannen die van lang haar houden, zijn lange lokken met een baard een trendy combinatie. Lang haar straalt een nonchalante en bohemien sfeer uit, terwijl een goed verzorgde baard de look complementeert. Dit kapsel vereist wel wat onderhoud om er netjes en verzorgd uit te zien, maar het resultaat is een trendy en zelfverzekerde uitstraling.

Warrige kapsels met textuur

Warrige kapsels met textuur zijn perfect voor mannen die een moeiteloze en relaxte look willen. Dit kapsel kan worden bereikt door het haar op verschillende lengtes te knippen en textuurproducten te gebruiken om het haar te stylen. Het resultaat is een speelse en nonchalante look die gemakkelijk te onderhouden is.

Korte krullen

Voor mannen met natuurlijke krullen is de korte krullenlook een geweldige keuze. Dit kapsel houdt het haar aan de zijkanten kort, terwijl de krullen bovenop wat langer worden gelaten voor volume en definitie. Met de juiste verzorging en styling kunnen korte krullen een opvallende en trendy look creëren.

Zijwaartse scheiding met undercut

Een zijwaartse scheiding met undercut is een kapsel dat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het haar wordt aan één kant gescheiden en naar de zijkant gestyled, terwijl de andere kant kort wordt geschoren. Dit zorgt voor een asymmetrische en moderne look die zowel geschikt is voor formele als informele gelegenheden.

Moderne slicked-back look

De moderne slicked-back look is een tijdloze stijl die perfect is voor mannen die een nette en gepolijste uitstraling willen. Het haar wordt naar achteren gekamd met behulp van stylingproducten, waardoor een gladde en glanzende look ontstaat. Dit kapsel kan zowel formeel als informeel gedragen worden en past bij verschillende gezichtsvormen.

Taper fade met design

Een taper fade met design is een gedurfde keuze voor mannen die graag creatief willen zijn met hun kapsel. De zijkanten en achterkant van het haar worden geleidelijk korter geschoren, waarbij vaak unieke ontwerpen of patronen worden gecreëerd. Dit kapsel is ideaal voor mannen die een opvallende en individualistische stijl willen.

High fade met quiff

Een high fade met quiff is een stijlvolle en moderne combinatie. Het haar aan de zijkanten en achterkant wordt zeer kort geschoren, terwijl er bovenop een volumineuze quiff wordt gecreëerd. Dit kapsel benadrukt de textuur en lengte van het haar bovenop, waardoor het een trendy en verfijnde uitstraling krijgt.

Lange golvende lokken

Voor mannen met natuurlijke golven of krullen is het laten groeien van lange lokken een geweldige manier om hun haartextuur te benadrukken. Lange golvende lokken zien er moeiteloos cool uit en stralen een relaxte vibe uit. Dit kapsel kan worden gestyled met behulp van textuurproducten of simpelweg los worden gedragen voor een natuurlijke look.

Man bun met undercut

De man bun met undercut is een populaire keuze voor mannen met lang haar. Het haar aan de zijkanten en achterkant wordt kort geschoren, terwijl het haar bovenop wordt samengebonden in een knot. Dit kapsel combineert een stoere undercut met de trendy man bun, waardoor het een gedurfde en eigentijdse look is.

Kort en strak kapsel

Voor mannen die een minimalistische en verzorgde look willen, is een kort en strak kapsel een ideale keuze. Het haar wordt zeer kort geknipt en gestyled voor een nette en gestroomlijnde uitstraling. Dit kapsel vereist weinig onderhoud en is perfect voor mannen met een drukke levensstijl.

Faux hawk met geschoren lijnen

Een faux hawk met geschoren lijnen is een moderne twist op de klassieke mohawk. Het haar in het midden van het hoofd wordt langer gelaten en gestyled in een opwaartse richting, terwijl de zijkanten korter worden geschoren en voorzien worden van opvallende geschoren lijnen. Dit kapsel is gedurfd en edgy, en trekt zeker de aandacht.

Volgende

Wat doet een front-end developer?

Vorige

Straattaal en identiteit: Hoe taalgebruik de jongerencultuur vormgeeft

laatste van Blog