Kindvriendelijk Nieuw-Zeeland: ontdek de beste activiteiten

landscape photography of lake and mountain

Nieuw-Zeeland: een droombestemming voor velen. De adembenemende natuurlijke schoonheid en een gastvrije sfeer maken Nieuw-Zeeland een ideale bestemming voor gezinsreizen. Zoek je naar eindeloze avontuurlijke activiteiten, leerzame ervaringen of gewoon quality-time en ontspanning: Nieuw-Zeeland heeft het allemaal en nog heel veel meer! Reis je naar Nieuw-Zeeland met kinderen? zoek je naar een balans tussen activiteiten die leuk, uitdagend en kindvriendelijk zijn. Gelukkig heb je wat dat betreft keuze genoeg in Nieuw-Zeeland. In deze blog geven we je een kleine glimps van alles wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft. 

De natuurlijke schoonheid van Nieuw-Zeeland 

Een van de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland is de natuur. Dit is niet alleen bekend bij de reizigers, maar ook bij de grote filmproducenten. Wil je een dagje sightseeing combineren met een glimps van The Hobbit en Lord of the Rings? In Nieuw-Zeeland kan alles! Het pittoreske Hobbiton-dorp is de filmset van deze geweldige films en als je eenmaal in Nieuw-Zeeland bent, is deze plek absoluut een bezoekje waard. Dat is pas family fun! 

Naar het museum, maar dan net iets anders

Misschien worden de kids niet per se enthousiast als ze het woord museum horen. Maar in Nieuw-Zeeland zijn zelfs de musea leuk! Spendeer een dag in het Te Papa Tongarewa museum in Wellington. Hier kun je op een interactieve en hands-on manier meer leren over de geschiedenis van Nieuw-Zeeland en over de inheemse Maori-cultuur. Super interessant!

Op avontuur in een van de Nationale Parken

Houden jullie van avontuur? Nieuw-Zeeland is de place-to-be! En dan mogen jullie vooral de Nationale Parken niet overslaan. Hier kunnen jullie heerlijk hiken, kajakken of een cruise maken. Fiordland en Abel Tasman National Park moeten absoluut op jullie lijstje staan. Dit is een ervaring die jullie voor altijd bij zal blijven. De natuur van Nieuw-Zeeland is mooier dan je je ooit kan voorstellen! 

Kennismaken met de bedreigde diersoorten in Wellington Zoo

Wat is er nou leuker voor kinderen dan een dagje naar de dierentuin? En de dierentuin in Nieuw-Zeeland is heel anders dan de dierentuin thuis. Nieuw-Zeeland is een thuis voor veel bedreigde diersoorten die onze bescherming hard nodig hebben. Wellington Zoo is een geweldige dierentuin, waar deze bedreigde diersoorten met liefde worden behandeld in een veilige omgeving. Zo kunnen de kleinkinderen van onze kleinkinderen ook nog genieten van al deze mooie dieren. Ook de perfecte kans om de kids iets bij te brengen over de wereld waar we in leven. 

Nieuw-Zeeland is voor iedereen! 

Inmiddels weet je wel dat Nieuw-Zeeland een must-visit is. De veelzijdigheid van het land maakt het de perfecte bestemming voor iedereen, ongeacht wat je leuk vindt. Ook als je met de kids op reis gaat is Nieuw-Zeeland het overwegen waard. Laat je vooral niet haasten en neem de tijd om te genieten van dit prachtige land.  Een georganiseerde rondreis Nieuw-Zeeland is ook een top idee als je liever geen weken wilt verspillen aan het plannen van een reis. Zo bespaar je jezelf alle hoofdpijn van het plannen en kun je heerlijk genieten van een geweldige vakantie met de mensen van wie je houdt. 

Volgende

Tips om samen met je hond fit te blijven

Vorige

Ontdek nieuwe financiële kansen in Noord-Limburg

laatste van Blog