Hoogwaardige noodstroomvoorzieningen voor kritieke toepassingen

photo of truss towers

Of het nu gaat om het distributiecentrum van een lokale supermarkt, het ziekenhuis waar geliefden worden behandeld, of het cruciale datacenter waar belangrijke gegevens worden bewaard, betrouwbare noodstroomvoorzieningen zijn van essentieel belang.

Het belang van noodstroomvoorzieningen

Bij Brinkmann & Niemeijer begrijpen we het belang van betrouwbaarheid bij kritieke toepassingen. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige componenten in al onze noodstroomoplossingen. Van moderne (noodstroom) aggregaten tot (diesel roterende) UPS-systemen (DRUPS) en batterijsystemen, we bieden een divers scala aan oplossingen aan om aan verschillende behoeften te voldoen.

Maatwerk noodstroomvoorzieningen

Onze noodstroomoplossingen kunnen worden aangepast aan specifieke vereisten, met opties zoals geavanceerde besturingssystemen, geluidsdempende omkastingen, diverse motortypes en generatoren, en nog veel meer.

Wat kosten noodstroomvoorzieningen? 

Wat betreft de kosten, deze variëren afhankelijk van de gekozen opties. Een UPS-systeem is doorgaans geavanceerder en kan dus prijziger zijn dan een noodstroomaggregaat. Voor een nauwkeurige kostenraming kunt u contact opnemen met onze Sales Engineer Alex voor een offerte op maat.

Noodstroomprojecten waar we trots op zijn

We zijn er trots op dat we noodstroomvoorzieningen hebben geleverd aan verschillende vooraanstaande instellingen, waaronder ziekenhuizen, datacenters en utiliteitsgebouwen. Enkele van onze prestigieuze projecten zijn onder andere het gemeentehuis en de parkeergarage in Apeldoorn, NEP Mediapark, Schoneveld Breeding, het distributiecentrum van Wasco, Radboud UMC, en vele anderen.

Volgende

De voordelen van een bezoek aan een gespecialiseerde beddenwinkel

Vorige

Het geheim achter de perfecte keuken voor elke man

laatste van Blog