Het vermogen van Rico Verhoeven: hoe rijk is hij echt

grayscale photography of boxing

Mocht je ‘m nog niet kennen: Rico Verhoeven is een bekende Nederlandse kickboksers. Nog altijd is hij de regerende GLORY wereldkampioen zwaargewicht, een titel die hij al zo’n decennia op zijn naam mag dragen. Het begon al op zeer jonge leeftijd met vechtsporten en met 16 jaar plaatste hij zich al voor professionele toernooien.

Het betekende dat hij zijn jeugd veelal heeft opgegeven aan het trainen, maar met succes. Met een dominante hoeveelheid aan overwinningen in de zwaargewichtdivisie, presteert hij zoals geen ander hem dat had kunnen nadoen. Hij is maar liefst 1,96 meter lang en weegt 122,8 kg zwaar, dus als je hem niet kent zou je best onder de indruk kunnen zijn van zo’n man. Alsof hij met het boxen trouwens nog niet druk genoeg is, is Verhoeven ook nog acteur, ondernemer en motivational speaker. Hij heeft dan ook in verschillende films en tv-series gespeeld. Zijn leven en carrière hebben hem een wilde publieke figuur gemaakt. Gaaf, nietwaar?

Vermogen

Op een gegeven moment zou je ook verwachten dat Verhoeven wat geld verdiende aan zijn talloze overwinningen. Hoewel dat eerst nauwelijks iets voorstelde, was dat wel anders toen hij voor de eerste keer wereldkampioen werd. Het prijzengeld, een kwart miljoen dollar, mocht dan wel bruto zijn, het deed hem wel beseffen dat dit ontzettend veel geld zou kunnen opleveren.

Zijn overwinningen leiden er uiteindelijk toe dat hij zijn droomauto (een McLaren) en een droomhuis kon aanschaffen. In 2024 is Rico nog steeds aan het sporten, dus wat dat betreft zal er nog wel genoeg in het laatje komen. Echter hoopt hij stiekem ook zijn acteurscarrière in Hollywood op te kunnen zetten, waarschijnlijk ook niet voor een karig loontje. Al met al brengt het natuurlijk wel de vraag omhoog wat het vermogen van Rico nu echt is. Mogelijk zou het in elk geval gaan om een paar miljoen, dus daar kan hij prima van leven.

Gezin en vriendin

Menig familiemens is mogelijk jaloers op Rico Verhoeven, want hij heeft in elk geval het geld om zijn familie te supporten. Hoewel hij niet meer samen is met de moeder van zijn kinderen, ziet hij ze nog op regelmatige basis. Ook heeft zijn nieuwe vriendin, Naomy, nog een zoon, en ook hij leeft onder het gezag van zijn stiefvader. Nouja, zo lang ze maar gelukkig zijn en geen geldzorgen hoeven te kennen, toch?

De huidige vriendin van Rico Verhoeven

Al met al kunnen we concluderen dat Verhoeven er een fantastische carrière op heeft zitten. Een carrière die overigens nog bezig is en langzamerhand steeds meer beweegt naar het acteren. We zijn benieuwd wat de toekomst hem zal brengen, jij ook?

Volgende

Ben jij klaar voor een finance traineeship?

Vorige

Tafeltennis, een leuke en dynamische sport

laatste van Blog