Een bedrijfsauto leasen met behulp van financial lease

closeup photo of black analog speedometer

Als ondernemer ben je waarschijnlijk wel bekend met een bedrijfsauto. Of je er nou al over beschikt of niet, bij velen is het een veel terugkomende overweging. Vooral de kosten die daarbij komen kijken maakt het een lastige keuze. Kun je dit als ondernemer betalen? Gelukkig hoeft het niet in een keer betaald te worden. Met behulp van een financial lease kan een bedrijfsauto een stuk betaalbaarder worden. Lees snel verder, ontdek wat het inhoudt en hoe je dit regelt! 

Wat is financial lease? 

Voor we je vertellen hoe een financial lease wordt berekend en hoe je dit regelt, leggen we je graag uit wat het inhoudt. Een financial lease is simpelweg een financieringsvorm waarmee een ondernemer een bedrijfsauto kan kopen. Je kunt het vergelijken met een hypotheek voor een woning. Wanneer je de auto afbetaald, is het volledig jouw eigendom. Het fijne hieraan is dat je niet gelijk de volledige betaling hoeft te doen. Aangezien het dus niet komt met een hap in je vermogen, is het een stuk toegankelijker om een bedrijfsauto aan te schaffen. 

Hoe regel je dat? 

Het leasen van een auto voor je onderneming klinkt als een grote en lastige stap. Echter is dit gemakkelijk te regelen. Met de juiste hulp kun je in vier stappen op pad met een bedrijfsauto. Het begint met het uitzoeken van de juiste auto. Daarbij moet je de financial lease berekenen van Financialleaseforyou.nl. Zo weet je wat je maandelijkse kosten zijn en naar welke auto bij je past. Daarna is het belangrijk om een leaseofferte aan te vragen. Experts gaan dan voor je aan de slag en checken of je akkoord krijgt op de financiering. Dan is het tijd om de auto te bekijken, aan te schaffen, en de lease af te ronden! 

Hoe wordt het berekend? 

Natuurlijk is het belangrijk om te weten hoe jouw financial lease wordt berekend. Je wilt uiteraard gaan voor de scherpste prijzen. Zoals we al zeiden, zijn er tools die je daarbij helpen. Maar hoe doen ze dat? Bij het berekenen van het maandelijkse bedrag dat je hieraan kwijt bent, kijken ze eerst naar de aanschafprijs van een auto. Daarbij letten ze ook op het bedrag dat je financiert met de financial lease. Wil je een aanbetaling doen? Dat kan; zo worden de maandelijkse kosten ook wat lager. Tot slot hebben de looptijd van de overeenkomst en het restbedrag (wat optioneel is) daar ook invloed op.

Met een financial lease is het financieren van een bedrijfsauto een stuk makkelijker én toegankelijker. Met een maandelijkse betaling betaal je de auto af en is het jouw eigendom. Dus, bereken jouw financial lease en ontdek de mogelijkheden van een bedrijfsauto!

Volgende

Geniet ook in de winter van goed vlees van de barbecue 

Vorige

Het kiezen van jouw ideale trouwpak: Een gids voor de moderne bruidegom

laatste van Blog