Dit zijn de meest populaire tassencategorieën

Tassen; je ziet ze iedere dag op veel plekken en ze worden vaak gebruikt. Denk bijvoorbeeld om boodschappen in op te bergen, om school- of werkbenodigdheden in te kunnen doen of om sportspullen naar de sportschool mee te nemen. We lichten in dit blog een aantal populaire tassencategorieën uit.

Rugzakken

We beginnen met de rugzakkencategorie. Geliefd vanwege de vaak grote inhoud van de tas, zodat er veel in meegenomen kan worden. Daarnaast hebben rugzakken een prettig draagcomfort omdat ze eenvoudig op de rug gedragen kunnen worden. Er zijn verschillende soorten rugzakjes; van een non-woven rugzak tot aan een grotere canvas rugtas waarin je een laptop kunt opbergen. Bij de aanschaf hiervan is het belangrijk om te bedenken waarvoor de rugzakken gebruikt worden en of het dagelijks is of enkele keren in de maand. Ben je op zoek naar een passend cadeau voor jouw relaties of medewerkers? Rugzakken bedrukt met logo komen altijd goed van pas.

Papieren tassen

Papieren tassen zijn de afgelopen jaren flink populairder geworden. Dat komt mede omdat plastic tasjes zijn verdwenen uit supermarkten en winkels. In plaats daarvan wordt steeds vaker een papieren alternatief aangeboden. Een voordeel is dat ze milieuvriendelijk zijn en bovendien als geschenktasje ingezet kunnen worden. Daarbij zijn papieren tassen stevig en kun je er het nodige gewicht in kwijt.

Boodschappentassen

Een ander populair model is de boodschappentas. Zoals de naam al doet vermoeden worden deze gebruikt om in de supermarkt de nodige boodschappen in op te kunnen bergen. Boodschappentassen zijn vaak voorzien van lange hengsels, waardoor je ze eenvoudig van je winkelmandje of -karretje in je auto kunt zetten. Boodschappentassen kunnen geproduceerd zijn uit onder meer biologisch katoen, jute, non-woven of papier.

Promotietassen

Deze categorie tassen kenmerken zich doordat ze vaak ingezet worden op (grote) evenementen, beurzen en festivals. Dit zijn over het algemeen goedkopere tassen die geschikt zijn als promotieartikel of weggevertje. Promotietassen worden meestal gevuld met give-aways zoals pennen, snoepdoosjes of notitieboekjes. Promotietassen hebben een groot drukoppervlak, waardoor een bedrijfslogo, een reclametekst of een andere bedrukking fraai in beeld komt en goed opvalt. Tassen bedrukken met een opdruk is dus een goed idee om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten.

Groente- en fruittassen

Een relatief nieuwe tassensoort zijn de groente- en fruittassen. Sinds het afschaffen van de plastic zakjes in supermarkten zijn de tasjes om groente en fruit in te bewaren enorm in opkomst. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en nog belangrijker; herbruikbaar in plaats van wegwerp. Zo kun je de tasjes bij ieder bezoek aan de supermarkt gebruiken.

Sporttassen

Tot slot de sporttassen, een veelgebruikte tassensoort in fitnesscentra maar ook bij voetbalclubs en andere sportverenigingen. Sporttassen zijn perfect geschikt om ze te personaliseren met een naam of initialen, zodat iedere sporter zijn of haar eigen sporttas heeft. Vaak bestellen sportclubs dezelfde soort tas voor hun spelers, waardoor een personalisatie met een naam handig is om je eigen tas mee te kunnen nemen.

Volgende

Wat is het verschil tussen een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en een WA-verzekering van Univé?

Vorige

Zwarte Binnendeuren: Een Tijdloze Trend in Interieurdesign

laatste van Blog