Dé manier om jouw huis relax proof te maken

white wooden kitchen island and cupboard cabinets near glass panel door

Stel, na een lange werk- of schooldag heb jij zin om eindelijk even te relaxen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als jouw huis hier ook op is ingespeeld. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis helemaal relax proof wordt? Dit artikel geeft verschillende manieren om te zorgen dat jij helemaal tot rust kunt komen in je eigen huis!

Het begint bij de meubels

De meubels zijn de basics van een relaxt huis. Je zult eerst  moeten kijken naar een bank van hoge kwaliteit. Je wil graag een bank die lekker zit, maar ook makkelijk wasbaar is. Als er per ongeluk op de bank wordt morst, wil je namelijk geen moeite hebben om vlekken te verwijderen. Een elektrisch verstelbare bank met verstelbare hoofdkussens en een hoekbank doen het altijd goed. Daarnaast is goede verlichting van ledworld.nl prioriteit. Wanneer je even ontspannen een spelletje aan het doen bent of bezig bent met een puzzel, wil je natuurlijk goed kunnen zien. Maar ook een LED strip achter de plinten of boven in het plafond kunnen zeer sfeervol zijn, vooral als je ze in kleur kunt veranderen. Wil je echt de vakantiesfeer in huis brengen? Kies dan voor een hangmat met standaard. Deze is namelijk zeer comfortabel en makkelijk te verplaatsen.

Kussens, kussens en nog eens kussens

Hoe creëer jij een plek waar je heerlijk kan zitten of liggen en wat er ook nog eens gezellig uit ziet? Door kussens natuurlijk! Kussens zijn er in verschillende soorten kleuren en maten. Daarom is er altijd wel iets wat in jouw interieur zal passen. En teveel kussens, die zijn er nooit! Kies eens voor een felle kleur of ga voor een patroon. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Relaxen voor de mannen

Als je denkt aan een manier om je huis mannen proof te maken, denk je gelijk aan een mancave. Jouw garage is relatief simpel om te bouwen tot de perfecte plek voor een man om te ontspannen met zijn vrienden. Hang bijvoorbeeld een groot doek op en schaf een beamer aan. Op deze manier kun je gemakkelijk je favoriete voetbalwedstrijd kijken of een gamemarathon houden. Zet ook een paar stoere barkrukken neer en schaf een mini koelkast aan om de drankjes koud te houden. Zo zal je je absolute droom beleven! Jouw huis wordt dus relax proof door goed naar de meubels te kijken, veel kussens toe te voegen en optioneel een mancave te bouwen. 

Volgende

Je mancave decoreren doe je zo

Vorige

Tips voor het kiezen van het juiste uitzendbureau

laatste van Blog