Boost je fietsgame: must-have accessoires voor de moderne gozer

black bicycle during golden hour

In Nederland is je fiets ongeveer een vijfde ledemaat. Je kunt er eigenlijk niet zonder en het is oprecht een van de beste manieren om te reizen. Zeker als je in een drukke stad woont, heeft niemand zin om uren in de file te staan en de hoofdprijs te betalen voor een parkeerplaats. Jou niet gezien! Jij pakt dat natuurlijk veel slimmer aan, je gaat gewoon lekker met de fiets. En dan krijg je er ook nog eens een work-out bij: multi-tasken ten top! Maar maak jij al optimaal gebruik van je fiets? Of kun je je fietservaring nog verbeteren? In deze blog ga je leren over de must-have fietsaccessoires die jouw fiets naar een nieuw niveau tillen. Ben je er klaar voor? 

Fietstassen: een absolute uitkomst 

Een van de grootste problemen met een fiets blijft toch de opslagruimte die je hebt. Wil je even boodschappen doen op de terugweg? Dan moet je alweer gaan worstelen met die boodschappentassen aan het stuur en voor je het weet val je om met fiets en al: dat moet handiger kunnen. Met fietstassen dubbel krijg je dubbel zoveel opslagruimte om al jouw spullen makkelijk mee te nemen op de fiets. 

De fietscomputer: the future is now

Ben je een echte sportieveling en wil je je prestaties op de fiets graag bijhouden? Dan is een fietscomputer het perfecte accessoire voor jou! Kies een fietscomputer met GPS functie en dan kun je al je routes hartstikke mooi bijhouden en dan kun je in een oogopslag zien hoe je presteert. Sommige fietscomputers kunnen zelfs je hartslag en hoogte meten zodat je je trainingen goed kunt bijhouden. Dit is vooral een aanrader als je ook weleens gaat fietsen als work-out, maar ook hartstikke leuk als je gewoon met de fiets naar het werk gaat. Wie wil nou niet zijn voortgang meten? 

Veiligheid voorop

Ondanks dat we als Nederlanders zo goed als opgroeien op de fiets, moeten we toch nadenken over onze veiligheid. Want wij kunnen nog wel zo goed zijn op de fiets, er zijn genoeg gekken op de weg die niet zo goed uitkijken. Een fietshelm is dus absoluut geen overbodige luxe en dit kan echt je leven redden. Natuurlijk willen we naast onszelf ook onze fiets veilig houden. Een axa fietsslot is dus ook zeker een must om ervoor te zorgen dat niemand er met jouw prachtige fiets vandoor gaat. 

Volgende

Efficiënte cloudoplossingen en certificeringen binnen handbereik

Vorige

Ga voor een opgeruimde badkamer doormiddel van een badkamerkast

laatste van Blog