Dít is de uitgesproken vriendin van Kanye West

white and black adidas yeezy boost 350 v 2

Kanye West, wie we tegenwoordig eigenlijk (legaal gezien) ‘Ye‘ moeten noemen, is een Amerikaans rapper, zanger, songwriter, muziekproducer en modeontwerper. Het is een werkelijke beroemdheid, wie eigenlijk al afgelopen decennia meerdere successen heeft gekend. Zijn kenmerkende productiestijl en zijn creatieve geest doen wat dat betreft wonderen, al zitten er ook genoeg keerzijden aan zijn succes. In deze blog zullen we je van alles vertellen over Ye, waaronder zijn relationele status en meer. Lezen maar!

Controverses

De afgelopen jaren was Ye redelijk van de aardbodem verdwenen. Je kan op z’n zachtst zeggen dat zijn carrière was doodgebloed en eigenlijk niemand meer echt geïnteresseerd scheen. Dat heeft onder andere te maken met hemzelf. is ook een polariserend figuur vanwege zijn uitgesproken persoonlijkheid en controversiële uitspraken, vooral over politiek, ras en cultuur. Een aantal jaar geleden deed hij zelfs mee aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, om een statement te maken.

De reden voor die misschien wat bijzondere uitingen, is volgens deskundigen het gevolg van zijn bipolaire stoornis. Een bipolaire stoornis is een psychische aandoening die wordt gekenmerkt door extreme stemmingswisselingen. Mensen met deze stoornis ervaren perioden van manie of hypomanie (abnormaal verhoogde stemming, energie, en activiteit) afgewisseld met perioden van depressie (diepe neerslachtigheid, vermoeidheid, en hopeloosheid). Deze stemmingswisselingen kunnen de dagelijkse functionaliteit en relaties ernstig verstoren.

In het geval van Ye had het wel degelijk invloed op zijn leven. Carrière wise zorgde het voor veel creativiteit. Echter riep het dus ook de controverse op en had het veel invloed op zijn relationele leven.

Bekende ex-vrouw

Voor enige jaren was Ye namelijk samen met de bekende Amerikaanse ster Kim Kardashian. Hij was maar liefst 8 jaar getrouwd met haar en samen kregen ze vier kinderen: North West (juni 2013), Saint West (december 2015), Chicago West (januari 2018) en Psalm West (mei 2019). Na de scheiding in 2022 zou het helemaal mis zijn gegaan met Ye. Pas na de drop van zijn nieuwe album, welke hij samen met Ty Dolla Sign heeft uitgebracht, lijkt hij weer wat positiever in de media te komen.

Nieuwe vriendin

Al in december 2022 bleek het raak te zijn. Er kwamen namelijk verschillende berichten naar buiten dat Ye opnieuw was getrouwd, dit keer met een Australische architecte Bianca Censori. De bijna 20 jaar jongere Censori staat er bij het grotere publiek vooral om bekend dat ze vrij pikante outfits draagt, zoals degene hieronder.

Voor de wereld kwam het als een redelijke schok, het nieuwe huwelijk. Maar goed, het stel is vandaag de dag nog steeds samen, dus als ze er gelukkig van worden, dan zijn wij niet degene die haar tegenhoudt. We zijn benieuwd naar hoe jij tegen Ye opkijkt. Verdoezeld zijn muzikale talent alle verschrikkelijke, onder andere antiseministische uitspraken die hij heeft gedaan, of heb je hem stiekem geboycot?

Volgende

De sleutel tot perfecte prestaties: voeding, rust en routine

Vorige

Heeft Guido Spek een vriendin?

laatste van Blog