5 Populaire shooters voor op de telefoon

man in black jacket wearing black fitted cap while using phone

Het is top om te zien hoe Android en Apple steeds beter zijn geworden om ook te kunnen gamen op je telefoon. Zelfs goedkopere telefoons kunnen nu zware games zoals PUBG draaien. De game-ontwikkelaars zijn hard bezig met het maken van schietspellen voor mensen die het leuk vinden om tegen hun vrienden te spelen. Met het juiste prepaid abonnement kun jij overal genieten van de leukste spelletjes. Wij hebben er 5 op een rijtje gezet!

PUBG

PUBG is waarschijnlijk het populairste schietspel voor op je telefoon. In dit spel beland je met andere spelers op een verlaten eiland en het is ieder voor zich totdat er nog maar één persoon of team over is. Je gebruikt echte wapens, zit midden in spannende schietgevechten en het speelveld wordt steeds kleiner. PUBG zorgt echt voor een kick en spelers blijven maar terugkomen voor meer actie. Haal die prepaid simkaart in huis en ga de strijd aan!

Call Of Duty: Strike Team

Deze game is de mobiele variant van de beroemde pc-game Call of Duty en speelt zich af in 2020, een tijd vol spanning tussen wereldmachten. De Verenigde Staten worden aangevallen door een onbekende vijand en het is jouw taak om uit te vinden wie erachter zit. Je kunt makkelijk wisselen tussen spelen vanuit een eerste- of derde persoonsperspectief. Je moet goed nadenken over welke wapens en uitrusting je voor je team kiest. Het spel heeft twee spelmodi: een verhaalmodus en een survival modus. De graphics zijn net zo goed als de pc-versie.

Fortnite

Fortnite is ook een zeer populair schietspel voor mobiele telefoons, maar dan met een vrolijke, tekenfilm achtige stijl. Net als bij PUBG vecht je om als laatste over te blijven op een kaart die steeds kleiner wordt. Maar wat Fortnite anders maakt, is dat je ook kunt bouwen. Je kunt je eigen schuilplaatsen maken terwijl je speelt. Dankzij de kleurrijke graphics en de leuke sfeer is Fortnite geliefd bij heel veel verschillende spelers.

Battleprime

Battle Prime heeft geweldige graphics en doet qua uiterlijk niet onder voor een spelconsole. In dit spel ga je de strijd aan met anderen in gevechten van speler tegen speler. Je moet slim gebruikmaken van wat je hebt om te winnen. Je speelt in teams van zes, dus bereid je voor op flinke gevechten met andere teams. Als je van spellen houdt waarbij je een ‘held’ speelt, dan zit je hier goed. De kaarten in het spel zijn ook top en zorgen voor eerlijke gevechten, zonder dat één kant een voordeel heeft. Teamwerk staat centraal, dus als je dat leuk vind moet je deze zeker eens proberen!

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 brengt je in een wereld vol zombies waar je moet strijden om in leven te blijven. Het spel heeft prachtige graphics en speelt lekker vlot. Je kunt hier goed je schietkunsten oefenen terwijl je het opneemt tegen hordes zombies. Er zijn allerlei wapens, missies en mogelijkheden om je uitrusting te verbeteren, dus je verveelt je geen moment. Als je zin hebt in non-stop actie en het leuk vindt om zombies neer te halen, dan is Dead Trigger 2 echt iets voor jou. Welk spel ga jij spelen?

Volgende

Waarom een online tafelvoetbal kopen een goed idee is voor thuis of op kantoor

Vorige

Op ontdekkingstocht door de nieuwe wereld van gaming: De opwindende innovaties van 2024

laatste van Blog