Tip voor het organiseren van een vet personeelsfeest in Groningen

black concrete building during night time

Groningen biedt verschillende toffe locaties en activiteiten waarmee een vet personeelsfeest georganiseerd kan worden. Een relaxte borrel aan het water, bbqen op een boot of een knallend feest, in Groningen kan het allemaal. In dit artikel laten we zien wat de mogelijkheden zijn en wat de beste plekken zijn om een personeelsfeest te vieren.

De Paalkoepel: De ultieme feestlocatie

Eén van de mooiste plekken om een personeelsfeest te organiseren is in Groningen bij De Paalkoepel. Deze unieke locatie aan het Paterswoldsemeer is geliefd voor trouwerijen en personeelsfeesten. Het historische karakter, de ligging aan het water en de vele faciliteiten, maakt het een zeer geschikte en mooie locatie voor feesten. 

Het grote terras met uitzicht op het water biedt genoeg ruimte voor een lekkere uitgebreide BBQ. De unieke sfeer, de ruimte en het mooie uitzicht maken De Paalkoepel tot één van de mooiste locaties voor een personeelsfeest. 

Andere mooie locaties in- en rondom de stad Groningen

Er zijn nog vele andere mooie en vette locaties in Groningen te vinden. Wij hebben er nog een paar voor je op een rijtje gezet. 

  • DOT Groningen: Een bijzondere locatie in de stad Groningen, gelegen aan het stadsstrand. Een bruisende en gezellige plek, dicht bij de actie. Perfect om daarna de stad in te gaan voor een kroegentocht. 
  • Het Kasteel: Een bijzondere historische locatie in de stad Groningen die het personeelsfeest een historische charme zal meegeven.
  • De Rietschans: Ook gelegen aan Het Paterswoldsemeer is de Rietschans. Een luxe locatie met vele faciliteiten. 

Tips voor activiteiten voor een vet personeelsfeest

Voor het organiseren van een vet personeelsfeest moet je verschillende dingen plannen. Het regelen van een toffe locatie is één ding, maar de activiteiten maken het helemaal af. In Groningen ben je daarvoor op het goede adres. 

Enkele ideeën:

  • Verken het Paterswoldsemeer: Huur een bootje compleet met wat drankjes en verken samen met je personeel het Paterswoldsemeer. 
  • Kroegentocht door de stad: Groningen staat bekend om zijn vele kroegjes en het bruisende stadse leven. Ga er met je team op uit en verken de kroegen van Groningen.
  • Vaar door de grachten: Huur een bootje, neem wat drankjes mee en vaar door de grachten van Groningen.

Zo regel je het beste personeelsfeest

Bij het organiseren van een personeelsfeest komt veel kijken. Je wil natuurlijk dat er nog lang gepraat wordt over dit vette feest en daarvoor moet je alles goed regelen. Zorg er daarom voor dat je op tijd de locatie reserveert, om te voorkomen dat het overal vol zit. 

Daarnaast is een tip om een thema aan het personeelsfeest te hangen. Door iedereen na te laten denken over hun outfit zal je meer betrokkenheid krijgen en krijg je waarschijnlijk veel  komische situaties.
Wil jij een vet personeelsfeest organiseren in Groningen? Bekijk wat jouw opties zijn bij De Paalkoepel en verken daarna bijvoorbeeld Het Paterswoldsemeer op een bootje.

Volgende

Xrp koers: jouw leidraad in de wereld van cryptocurrency

Vorige

Bart Verbruggen en zijn vermogen: wat is hij waard?

laatste van Blog