Investeren in de naamsbekendheid van je eigen bedrijf 

white and purple printer paper

Ben je voornemens een eigen bedrijf te starten, of heb je dit recent gedaan? In beide gevallen is het goed om na te denken over de manier waarop je de naamsbekendheid hiervan kunt verbeteren. Het helpt je straks de eerste afnemers te verwelkomen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een afnemer gemiddeld zes à zeven keer met een organisatie in contact moet komen, alvorens deze afnemer de organisatie volledig vertrouwt. Zou je uitsluitend inzetten op het gebruik van vormen van online marketing, dan duurt het even voordat dit aantal bereikt wordt. Slimmer is het zodoende om te kiezen voor een mix van online en offline reclame-uitingen. Een van de opties die je hierbij hebt? Online waaiers bedrukken en deze uitdelen in de warme zomermaanden! In dit artikel lees je er meer over. 

Verschillende soorten promotieartikelen bedrukken 

Het bedrukken van waaiers helpt je in korte tijd de naamsbekendheid van de organisatie te verbeteren. Naast waaiers bedrukken is ook het bedrukken van bijvoorbeeld waterflessen, pennen en notitieboekjes interessant. Het zijn promotieartikelen die je uit kunt delen op een groot evenement, waar je potentiële afnemers kennis laat maken met jouw producten en diensten. Door hen wat goodies mee te geven, zorg je dat zij thuis of op kantoor nog eens herinnerd worden aan je organisatie. Het vergroot de kans dat ze bijvoorbeeld je website bezoeken of eens bellen voor meer informatie. 

Zorg voor bedrukte polo’s en keycords 

Tijdens zo’n groot evenement is het slim om bedrijfskleding te dragen. Het maakt je herkenbaar voor potentiële afnemers. Naast deze bedrukte polo’s kan ook vooraf een keycords bedrukken slim zijn. Goedkope reclame! Je kunt je visitekaartje aan de keycord hangen, zodat bezoekers van het evenement direct weten bij welke organisatie je hoort. Online vind je verschillende aanbieders van deze producten. Kies voor een partij met een goede reputatie en kwalitatief goede artikelen.

Lokale naamsbekendheid verbeteren in het sufferdje 

Naast het uitdelen van bedrukte promotieartikelen is het adverteren in een lokaal sufferdje interessant. Dat geldt in het bijzonder voor ondernemers met een sterke lokale focus. Combineer zo’n advertentiecampagne met de sponsoring van de lokale sportvereniging, zodat je langs de kant van het sportveld een reclamebord kunt hangen. Het sponsoren van een sportvereniging laat daarnaast zien dat je op maatschappelijk verantwoorde wijze onderneemt; je bent lokaal betrokken. Het maakt het voor potentiële afnemers interessanter om voor jou, in plaats van voor de concurrent te kiezen. 

Volgende

Hoe maak je van je to-do lijstje een succesverhaal?

Vorige

Ontdek de magie van een live wedstrijd

laatste van Blog