Deze iPhone 14 Pro hoesjes schreeuwen mannelijkheid

person holding black smartphone

iPhone-hoesjes voor vrouwen zijn er genoeg. Het lijkt erop dat fabrikanten zich heel erg focussen op vrouwen, omdat zij sneller geneigd zijn hun telefoon in een hoesje te stoppen dan mannen. Maar ook mannen willen hun iPhone 14 Pro graag netjes houden. Maar je wilt  waarschijnlijk niet rondlopen met een hoesje dat aan alles laat zien dat het voor vrouwen is. Welke hoesjes kun je nu kiezen als echte stoere kerel?

NOMAD Sport hoesjes

Een sportief hoesje laat goed je mannelijkheid zien. Bij NOMAD maken ze hoesjes voor zowel mannen als vrouwen, maar sommige iPhone 14 Pro hoesjes van deze fabrikant schreeuwen ‘mannelijkheid’. Doordat ze robuust gebouwd zijn, kunnen ze ook wel tegen een stootje. Valt je iPhone een keer op de grond, dan is er dus geen man overboord.

Naast dat ze stevig zijn, zijn de hoesjes ook smaakvol. Met een iPhone 14 Pro hoesje van NOMAD wil je gezien worden. De hoesjes van dit merk kun je ook gebruiken om MagSafe mee op te laden. Zonder de typische MagSafe-ring aan de buitenkant. De fabrikant heeft deze namelijk, heel slim, binnenin het hoesje verwerkt. Daardoor heeft jouw hoesje gewoon een mooie, stoere, effen kleur.

Spigen Armor hoesjes

Zo, dat is even een bak mannelijkheid van je scherm! De Spigen Armor-hoesjes hebben een enorm stoere, donkere look. Of je nu kiest voor de Tough Armor (die echt wel tegen een stootje kan) of voor de Slim Armor (die wat makkelijker in je broekzak past): je maakt een uitstekende keuze. Doordat je kiest voor een hoesje voor een iets ouder model iPhone, kun je mooie kortingen pakken.

De fabrikant geeft namelijk behoorlijk wat korting op hoesjes die eerder meer dan 35 euro kostten. Het scheelt je al gauw een tientje. We kunnen je naast de Armor ook de Parallax-serie aanraden. Die heeft een heel bijzondere look. Eigenlijk moet je zo’n hoesje in het echt zien, om goed te begrijpen hoe mooi het is.

UAG Monarch

De UAG Monarch is nu wat je echt noemt: ‘een robuust hoesje’. Aan alle kanten zie je dat het hoesje echt rugged is. Zo is deze voorzien van meerdere hoeken en bevestigingen op de case zelf. De hoeken zijn flink verhoogd, en dat biedt je iPhone 14 Pro heel veel bescherming.

Valt je iPhone, dan is de kans groot dat deze op de hoeken valt. Zonder hoesje zou je telefoon flinke schade oplopen. Maar met de UAG Monarch is de kans groot dat je helemaal geen schade hebt. Naast dat het hoesje sterk is en een hoge beschermingsfactor biedt, is het ook gewoon een mooi hoesje om te zien. Het laat echt zien dat jij smaak en klasse hebt.

Volgende

Tafeltennis, een leuke en dynamische sport

Vorige

Wat is het vermogen van Rick van Stippent?

laatste van Blog